logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete, unapređenje odnosa i komunikacije korisnika i davaoca usluge osiguranja.

2024 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

Da li je vaše vozilo dovoljno sigurno?

Proverite šta možete da uradite za veću bezbednost!

Kada provodite dosta vremena u automobilu vožnja postaje rutina. Međutim, čak ni tada ne treba zaboraviti da vaš oprez za volanom nekada ne može sprečiti nepredviđene okolnosti – nezgodu, lom stakala, kvar vozila ili vremenske nepogode.

Iako je predostrožnost u vožnji prioritet, na osiguranje vozila često pomišljamo tek kada se dogodi nezgoda i vozilo bude oštećeno, a od kupovine polise nas odbija njihova ne tako niska cena.

Pa ipak, postoji pristupačan način da se osigurate od uvek prisutnih rizika i zaštitite ne samo svoj automobil, već i sebe i druge putnike u vozilu.

Pristupačna, a kompletna polisa osiguranja koju u svojoj ponudi ima Milenijum osiguranje, Paket 5+ čini upravo to – obezbeđuje vas, vaše vozilo i putnike u njemu od najčešćih rizika na putu i omogućava vam da ne brinete o okolnostima koje nisu pod vašom kontrolom.

Osiguranje Paket 5+ donosi sigurnost i Vama i Vašem automobilu tokom putovanja. Ova polisa pokriva sledeće rizike:1)…

Gepostet von Milenijum osiguranje am Dienstag, 12. Mai 2020

Za svega 3.600 dinara godišnje dobijate kompletno osiguranje vozila – osiguranje od loma stakala na vozilu, osiguranje lica u putničkim vozilima od posledica nesrećnog slučaja (nezgode), pokriće troškova pomoći na putu, osiguranje usled prirodnih rizika i „zamensko vozilo“.

Zbog toga je Paket 5+ osiguranje drugačije od svih – donosi vam sigurnost u vozilu za čistu peticu.

U nastavku pogledajte osigurane sume za svaki od pet pokrivenih rizika:

Osiguranje lica u putničkim vozilima od posledica nesrećnog slučaja – nezgode

Polisa Paket 5+ pokriva rizik od posledica nesrećnog slučaja, kako biste se vi i svi putnici u vozilu osećali bezbedno tokom celog puta.

  • Osigurana suma za rizik smrti usled nesrećnog slučaja (nezgode): 100.000 RSD
  • Osigurana suma za rizik 100% trajnog invaliditeta: 200.000 RSD

Osiguranje od loma stakala na vozilu

Jedno od najskupljih, ali i najčešćih oštećenja na putničkim vozilima je lom stakala, zbog čega se ovaj rizik često pokriva posebnom polisom. Milenijum osiguranje u okviru polise Paket 5+ podrazumeva pokriće troškova u slučaju loma stakala na vozilu.

Pokriće troškova pomoći na putu vlasnicima vozila

Paket 5+ obezbeđuje dvadesetčetvoročasovnu organizacija pomoći na putu, kao i pokriće troškova u slučaju da se korisnik nađe u nevolji usled: kvara, oštećenja, uništenja, krađe vozila, nesrećnog slučaja. Milenijum osiguranje to omogućava posredstvom kompanije za pružanje asistentskih usluga. Osiguranjem pomoći na putu, korisniku je na raspolaganju pomoć 24 časa dnevno kao i pokriće troškova u slučaju kada je osigurano vozilo u nevoznom stanju ili nepodobno za dalju vožnju.

Osiguranje putničkih vozila usled prirodnih rizika

Šteta koju oluja, udar groma, grad, snežna lavina ili poplava mogu naneti vašem automobilu predstavlja rizik sa kojim se nose svi vlasnici automobila. Uz polisu Paket 5+ možete biti sigurni da će osiguranje pokriti troškove sanacije oštećenja nastalih dejstvom prirodnih rizika.

Zamensko vozilo

Ako usled kvara ili nezgode na putu vaše vozilo nije u voznom stanju, polisa Paket 5+ će pokriti organizaciju i troškove zamenskog vozila kojim možete nastaviti put.

Godišnja premija

Godišnja premija osiguranja je fiksna i iznosi 3.600 RSD sa porezom na premiju, što polisu Paket 5+ čini ne samo kompletnom, već i izuzetno pristupačnom polisom kojom pokrivate najčešće rizike po vaše vozilo, vas i putnike u njemu.

Za više informacija, dodatna pitanja i zaključivanje polise Paket 5+ na raspolaganju vam je Call centar Milenijum osiguranja putem broja telefona: 011 715 23 00 ili putem mejla: office@milenijum-osiguranje.rs.

Tagovi: #milenijum   #osiguranje   #paket 5+