Asistencije -

Kompanija COFUS ASISTENCIJE sa namerom da svojim korisnicima bude istinski partner u svakom trenutku, kreirala je asistentski program kojeg čine asistentski servisi za podršku u različitim, svakodnevnim situacijama.

Veliki broj kompanija kao što su društva za osiguranje, banke, naftne kompanije i drugi, prepoznao je značaj asistentskih servisa za brigu o klijentima i čuvanje njihovog poverenja.

U nastojanju da naši korisnici svakog dana uživaju u pogodnostima COFUS asistentskih servisa, razvili smo regionalnu mrežu direktnih popusta prilikom kupovine. Sistem COFUS Osiguran Popust broji preko 500 partnera u 7 zemalja (Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Austrija, Slovenija, Makedonija i Grčka) i kontinuirano se širi.

Asistencije realizujemo preko široko rasprostranjene mreže saradnika (šlep službe, auto servisi, rent a car kompanije, medicinsko osoblje, pravnici, itd.)

COFUS call centar je na raspolaganju svakog dana od 0-24h. Operateri našeg call centra pored lokalnog jezika govore još i engleski, nemački, španski, francuski i italijanski jezik.

Važno nam je da znate da možete računati na nas.

COFUS Assistance & Consulting